Over Icafin

Over Icafin

Op ons kunt u rekenen

Vertrouw op onze discretie

Wij zorgen ervoor dat gevoelige informatie bij de juiste mensen belandt, en alleen bij de juiste mensen. We geven advies over een correcte communicatiestrategie en nemen de nodige maatregelen tegen ongewenste lekken. Met u communiceren we eerlijk en open.

Vertrouw op onze ervaring

We hebben al heel wat kapitaalsverhogingen en overnames succesvol begeleid. We stonden aan beide kanten bij het opstellen van contracten en zijn vertrouwenspersoon van vele zoekende en aanbiedende partijen. Daardoor kunnen we u de best mogelijke deal voor uw situatie garanderen. Onze klanten beamen dat.

Vertrouw op onze creativiteit

Wij zijn persistent en flexibel in het zoeken naar creatieve ideeën zodat u maximaal voordeel haalt uit uw project. Wij durven een stap verder te denken dan anderen, met blijvende focus op het vooropgestelde criterium.

Vertrouw op onze aanpak

Uw project is in goede handen bij ons als toegewijde zakenpartner. Wij gaan grondig, rationeel en nauwgezet te werk. We zijn onafhankelijk van elke financiële instelling. Daarenboven houden we de kosten zo laag mogelijk, zodat u alleen goede herinneringen overhoudt aan onze samenwerking.