Overnames

Overnames

Gun uw bedrijf een tweede leven

Een bedrijf verkopen doet u niet zomaar. Haal onze expertise in huis en wij werken aan de best mogelijke toekomst voor uw bedrijf. We gaan voor uw situatie op zoek naar de ideale match en schrijven samen een businessplan dat investeerders zal overtuigen.

In alle vertrouwen

U vertrouwt ons uw plannen toe. Wij maken een functionele audit van uw bedrijf en integreren uw noden en verwachtingen. We polsen discreet bij geïnteresseerden zonder uw medewerkers te alarmeren. U kunt uw werk zorgeloos verderzetten. Wij gaan op zoek naar de beste deal voor uw situatie.

Snel van plan tot overname

We werken zo snel mogelijk. Ook als de aan- of verkoop dringend is, nemen we geen genoegen met een minder dan perfecte overeenkomst. Dankzij ons uitgebreid netwerk, kunnen we meteen de juiste contacten aanspreken. We werken volgens een bewezen procedure. Zo verliest u geen tijd en loopt uw budget niet uit de hand.

Meer dan u verwacht

We zorgen niet alleen dat u er financieel beter van wordt, maar houden ook onze eigen kosten onder de marktprijs. We begeleiden uw project van het eerste idee tot ver na de overname. Van eerste advies tot volledige integratie; bij elke stap krijgt u de steun van een onafhankelijke expert. We zijn pas tevreden als resultaat uw verwachtingen overtreft.