Kapitaalsverhogingen

Kapitaalsverhogingen

De ruimte om te groeien

Gun uw bedrijf financiële ademruimte. Lig niet langer wakker van geldzaken. Wij analyseren uw situatie en stellen een plan op om uw kapitaal snel te doen groeien. We brengen we eigen en vreemd kapitaal in balans, zoeken investeerders of rendabele investeringen. We optimaliseren de afbetaling van uw bankschulden en zorgen dat uw groeikapitaal maximaal rendeert. Samen met uw financiële instelling gaan we op zoek naar de minst beperkende voorwaarden.

In alle discretie

U vertrouwt ons uw zorgen toe. Na het opstellen van een functionele audit van uw bedrijf, maken we een plan van aanpak dat we met u uitwerken tot alles geïntegreerd is. U kunt uw werk intussen zorgeloos verderzetten. Wij vinden discreet de beste manier om uw kapitaal te verhogen.

Snel herademen

We werken snel een perfect meerjarenplan uit. Dankzij ons uitgebreid netwerk, kunnen we meteen de juiste financiële partners aanspreken en de meest efficiënte procedure volgen. Zo kunt u snel financiële ademruimte creëren, voor een concurrent u de kans om te groeien ontneemt.

Voorspelbaar budget

We zorgen niet alleen dat u er financieel beter van wordt, maar houden ook onze eigen kosten lager dan onze concurrentie. We begeleiden uw project van eerste advies tot effectieve kapitaalsinjectie. We zijn pas tevreden als het resultaat uw verwachtingen overtreft.