Brazilië

Brazilië

Viability & Finance 

Sinds 1994 begeleidt Viability & Finance fusies en overnames en verleent hetstrategisch advies en ondernemingswaardering. Het bedrijf focust zich op de landbouwsector, maar heeft ook ervaring met de bouwsector, plastiekproducenten, de voedsel- en drankensector en transport. Het team van Viability & Finance haalde al uitstekende resultaten in 17 M&A-transacties, meer dan 75 evaluaties en 19 strategische planningsprojecten. 

Yves Jadoul, oprichter 

Oprichter van Viability & Finance Yves Jadoul studeerde af als Master in Business Administration aan de Vrije Universiteit van Brussel. Hij mag zich ook alumni noemen van de Management School of Fundação Getúlio Vargas – SP. Yves Jadoul was vice-president bij WestLB do Brasil en Banco Sudameris Brasil. Gedurende tien jaar stond hij aan het hoofd van Belgalux, de Kamer van Koophandel voor België, Luxemburg en Brazilië. Diezelfde functie had hij ook voor Eurocâmaras, de vereniging voor bilaterale Europese Kamers van Koophandel in Brazilië. 

Stephan Cadier, financieel analist 

Stephan Cadier, geboren in Florida en nu al 17 jaar thuis in Brazilië,  heeft een multiculturele en meertalige achtergrond die hem helpt in zijn professionele carrière. Hij werkte bij VT JA Serviços Eletrônicos en SD Serviço Digitais, twee bedrijven gespecialiseerd in ticketing. Bij de laatste begon hij als ticketverkoper en werkte hij zich op tot COO. Vlak voor hij bij Viability & Finance begon, bracht hij orde op zaken bij een vleesbedrijf en zorgde voor cashflow en capex-mogelijkheden op lange termijn.