China

China

In China werken we met twee partners: Tractus Asia en ChinaPlus Capital.

Tractus Asia

Al 20 jaar lang consulteert Tractus Asia een brede waaier aan klanten over strategie en operations management binnen de Aziatische markt. Ze helpen bedrijven de eerste stappen zetten in die markt, begeleiden overnames en stellen uitbreidings- of diversificatiestrategieën op. Daarvoor heeft Tractus een team van 60 professionals verspreid over Thailand, Myanmar, Indonesië, Vietnam, China en India. Naast commerciële klanten, biedt het bedrijf ook zijn diensten aan voor de publieke sector.

John Evans, medeoprichter en managing director

John heeft al een rijke carrière van twee decennia in Azië achter de rug. Aan de basis daarvan ligt een diploma Oost-Azië-studies en economie. Voor hij mee Tractus Asia oprichtte, was hij onder meer general manager Azië bij Amcol International, executive director en lid van de Raad van Bestuur van Asset Management Systems en countrymanager Thailand voor PHH Asia Corporation. Hij doet ook pro bono-werk in de publieke sector en is een veel gevraagd spreker op congressen.
 

Dennis Meseroll, medeoprichter en executive director

Dennis begon zijn carrière met studies in de geowetenschap en toegepaste economie. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Aziatische markt op vlak van markttoetreding, strategisch FDI-advies en begeleiding in het uitvoeren van strategieën. Hij is een van de oprichters van Tractus Asia. Op zijn CV staat ook de positie van executive director en lid van de Raad van Bestuur van Asset Management Systems en Asia Bio Systems, maar ook die van associate director bij de Brooker Group PLC. Hij is een thought leader binnen de buitenlandse business gemeenschap in Azië en is net als Dennis een druk bezet spreker.
 

Richard Smith, hoofd bedrijfsfinanciën

Richard biedt zijn klanten meer dan 25 jaar ervaring binnen bedrijfsfinanciën en een indrukwekkend trackrecord in sell-side dealstructurering en transacties. Hij doet dat voor bedrijven in verschillende sectoren, maar focust zich liefst op de levenswetenschappen- en medische technologiesectoren. Voor hij bij Tractus Asia begon, was hij CFO bij dwp International waar hij nu nog lid is van de Raad van Bestuur. Daarnaast heeft hij ervaring als voorzitter van Innovant Capital en consultant bij Citibank.
 
 

ChinaPlus Capital

Het team van ChinaPlus Capital stelt een gecombineerde ervaring van 125 jaar ter beschikking van uw transacties. Hun doel is bedrijven in het middensegment te helpen met hun internationale ambities. Daarvoor richten ze zich meestal op transacties tussen de tien en honderd miljoen dollar. ChinaPlus Capital staat garant voor een objectieve aanpak, integriteit en professionalisme.

Robert E. Daudt, managing partner

Met 25 jaar ervaring in de zakenwereld en meer dan 120 transacties in de VS en China op zijn naam, is Robert Daudt de geknipte persoon voor uw stappen in de Chinese markt. Voor hij ChinaPlus Capital oprichtte was hij managing director bij Lazard Middle Market. Hij is een veelgevraagd spreker met posities in verschillende raden van bestuur. Hij heeft een Bachelor of Science, een doctoraat in de rechten en de getuigschriften Chartered Property Casualty Underwriter, Accredited Adviser in Insurance en Certified Business Intermediary.