Nederland

Nederland

Chestnut

Het Nederlandse Chestnut is een erkend specialist voor waarderingen, het voorbereiden en begeleiden van aan- en verkoop van bedrijven, en financieringen. Met ruim 180 succesvol afgeronde financiële transacties sinds de oprichting in 2002, heeft het bedrijf de nodige ervaring om zijn groeiende groep klanten in Nederland en West-Europa met advies bij te staan. Vanuit hun kantoren in Amsterdam en Den Haag richten zij zich vooral op middelgrote bedrijven, professionele investeerders en high-level management.

Daniel Legro, medeoprichter

Daniel haalde een Master in de Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dat diploma vulde hij aan met een Executive MBA-programma aan de Wharton School of Finance. Voor hij in 2002 samen met Bas van der Vegte Chestnut oprichtte, werkte hij voor Merril Lynch & Co. Daar was hij deel van het Mergers and Acquisitions-team in zowel Londen als San Francisco. Daniel werkte voor bedrijven in verschillende sectoren waaronder energie, ICT, logistiek, farmacie en zakelijke dienstverlening.

Bas van der Vegte, medeoprichter

Bas is een van de oprichters van Chestnut, samen met Daniel Legro, en studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Zestien jaar lang verzorgde hij transacties bij NIB Capital voor bedrijven in de scheep- en luchtvaart, logistiek en meer. Bovendien was hij verantwoordelijk voor een portefeuille van ruim vier miljard euro binnen die sectoren. Van 1997 tot 2001 was hij eindverantwoordelijke voor de Londense tak van NIB Capital en zetelde hij in de Raad van Bestuur van 1999 tot 2002.