VK

VK

Noventus Partners

Gelegen in Londen voorziet Noventus Partners hun klanten van financieel advies. Dat doen ze hoofdzakelijk voor de kleinere bedrijven. Al sinds 2002 helpt Noventus bij verschillende transacties zoals fusies, overnames, verkoop en management buy-outs. Tot hun klanten rekenen ze private ondernemingen, managementteams, private equity-firma’s en beursgenoteerde bedrijven, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.

Mitch Freinberg, medeoprichter

Mitch zit al meer dan 25 jaar in de investering- en bankensector. Deze lange carrière begon hij bij Bankers Trust in de Verenigde Staten van Amerika. In 1983, verhuisde hij naar Londen en zette daar zijn weg binnen de sector verder. Bij NatWest Markets/Hawkpoint Partners was hij het hoofd van de marketingafdeling voor de Debt Structuring Group en directeur bedrijfsfinanciën voor de media- en technologiesector. Zijn laatste wapenfeit voor hij in 2002 mee Noventus oprichtte was die van managing director bij LongAcre Partners. Mitch heeft ervaring met verschillende transacties van fusies en overnames over filmfinanciering tot herstructureringen.

Tom Bayne, bedrijfsfinancier

Tom adviseert al meer dan 20 jaar klanten met een klein tot gemiddeld kapitaal in verschillende industrieën. Voor hij in 2005 kwam aankloppen bij Noventus, spendeerde hij vijftien jaar bij NatWest Markets/Hawkpoint Partners waar hij onder andere aankopen, IPO’s en publieke overnames deed en adviseerde. Hij was ook een spilfiguur in verschillende leveraged buy-outs om Hawkpoints positie te verstevigen. Tom is een chartered accountant getraind door PwC en haalde een ingenieursdiploma op de Universiteit van Oxford.