VS

VS

Prestwick Partners 

Sinds 2003, biedt Prestwick Partners hun klanten hulp aan bij verschillende transacties zoals verkoop van bedrijven of desinvesteringen en geven ze strategisch en financieel advies. Dat doen ze voornamelijk voor bedrijven in het middensegment binnen Noord-Amerika. Ook uw M&A-transacties zijn in goede handen, want de partners deden al meer dan 100 fusie- en verkooptransacties. 

Fritz Richards, medeoprichter 

Fritz Richards combineerde een doctoraat in de rechten met een bachelor in Business Administration. Voor hij investeringsbankier werd, was hij advocaat bij Dorsey & Whitney. Hij was de drijvende kracht achter verschillende transacties bij Lazard Middle Market en later bij BMO Capital Market. Uiteindelijk richtte hij, samen met Ingo Schulz, Prestwick Partners op in 2003. Hij heeft ervaring in een brede waaier aan transacties en industrieën. 

 

Ingo Schulz, medeoprichter 

Ingo Schulz heeft meer dan twintig jaar ervaring als investeringsbankier. Voor hij mee Prestwick Partners stichtte, werkte hij voor BMO Capital Markets en Lazard Middle Market. Daar deed hij transacties voor zowel startups als multinationals. Ook commercieel bankieren kan hij op zijn CV schrijven dankzij zijn werk voor Deutsche Bank AG. Ingo Schulz haalde een MBA aan de Universiteit van Minnesota en een Bachelor in Business Administration van de Universiteit van St. Thomas met een focus op financiën.