Referenties

BvD-IT Services

BvD-IT Services kan groeiambities realiseren dankzij Icafin

 

BvD-IT Services is een Belgische SAP-integrator met ongeveer 100 werknemers. Het bedrijf implementeert al sinds 1988 in binnen- en buitenland ERP-programma’s, software die de bedrijfsprocessen in goede banen leidt, voor grote en middelgrote bedrijven. Om hun ambities voor verdere groei op de Belgische en Europese markt te realiseren, wouden de aandeelhouders van BvD-IT Services hun bedrijf aansluiten bij een grotere speler. Met Icafin als exclusieve financiële raadgever aan hun zij, verkochten ze hun aandelen aan SOA People, een internationale groep gespecialiseerd in SAP-implementaties.

De perfecte samenkomst van BvD-IT Services en SOA People

Joël Pissoort, CEO van BvD-IT Services, is enthousiast over de samenwerking met SOA People: “We zijn blij en trots dat we onze krachten kunnen bundelen met SOA People. De ervaring en bekwaamheid van hun managementteam hebben van SOA People, ondanks de huidige crisis, een bloeiende onderneming gemaakt. Ze zetten human capital centraal en combineren dat met een uitstekende aanpak voor projectbeheer en services waar niet alleen onze huidige klanten maar ook onze werknemers ongetwijfeld voordeel uit halen. Dat onze teams elkaar perfect aanvullen zal ons toelaten een toonaangevende speler te worden in het SAP-landschap. We zullen onze klanten diensten van nog hogere kwaliteit leveren en onze werknemers nieuwe carrière-opportuniteiten bieden.”

Ook voor SOA People een goede zet

SOA People en BvD-IT Services hebben een gelijkaardig portfolio van SAP-toepassingen op maat voor zowel grote ondernemingen als kmo’s. De aankoop van alle aandelen van branchegenoot BvD-IT Services was ook voor SOA People voordelig: ze versterkten hun marktpositie in SAP-consultancy en werden de leidinggevende SAP-dienstenleverancier in België en Luxemburg.