Referenties

Plastics TMP

Icafin vindt snel investeerder voor management buy-in van Plastics TMP

 

De aandeelhouders van Plastics TMP, een succesvol bedrijf uit Waver dat via blaasgieten plastic flessen, potten, verstuivers en andere producten met een holle vorm maakt, contacteerden Icafin in 2017 om hun aandelen te verkopen. Dankzij Icafin vonden ze op korte tijd een privé-investeerder en een externe manager voor een management buy-in.

Plastics TMP kan zijn groei verderzetten

Plastics TMP is een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in blow moulding of blaasgieten dat plastic verpakkingen van hoge kwaliteit levert aan een groot aantal bedrijven in verschillende branches, zoals de automobiel-, onderhouds-, fytofarmaceutische, kosmetische, chemische en petroleumindustrie, plus leveranciers van medische en voedingsmiddelen. Plastics TMP kent een stevige groei dankzij hun hoge kwaliteit en perfecte klantenservice. Dankzij de investering kunnen ze blijven verder groeien.

Icafin zorgt ervoor dat het proces snel rond is

Nadat de aandeelhouders van Plastics TMP Icafin contacteerden, heeft Icafin een gelimiteerd verkoopproces georganiseerd. Daarmee hebben ze een privé-investeerder gevonden die met een externe manager in het bedrijf wou investeren.