Referenties

Quadrant Communications

Icafin vindt investeerder die nieuwe deuren opent voor Quadrant Communications

 

Quadrant Communications, een Gents contentmarketing- en communicatiebureau voor de B2B-sector, zocht in 2017 een organisatie die mee in het kapitaal wilde stappen. Dankzij Icafin vonden ze hiervoor heel snel de juiste investeerder die de groeiplannen van de onderneming wil helpen realiseren.

Uitbreiding van het klantenbestand

Quadrant Communications heeft topklanten zoals Microsoft, Cisco en vele andere IT-bedrijven. De aandeelhouders wilden het gros van de aandelen verkopen en dankzij de professionele aanpak van Icafin was het proces snel rond. De investeerder zet zich nu samen met Quadrant Communications in om het bedrijf te laten doorgroeien, zowel in de IT-sector als bij industriële bedrijven en in de bouwnijverheid. Hiermee worden een groter klantenbereik en hogere verkoopcijfers beoogd.

Een netwerk om in te groeien

Frank Van den Bossche, directeur en aandeelhouder van Quadrant Communications, vertelt over de samenwerking met Icafin: “Uit een aantal kandidaten hebben we samen een zeer goede keuze kunnen maken, want onze investeerder heeft het beste voor met ons bedrijf. Ze zullen ons verder laten groeien en de verkoop bevorderen via hun netwerk. Hierdoor komen we in aanraking met veel nieuwe potentiële klanten, zowel in als buiten onze vertrouwde sectoren. Minstens even belangrijk als het uiteindelijke resultaat, was de weg er naartoe. Tijdens het hele overnameproces heeft Icafin ervoor gezorgd dat de impact op de operationele werking van het bedrijf zo klein mogelijk is geweest door maximaal de verantwoordelijkheid van het hele project op zich te nemen.”