Referenties

Voice-Insight

Icafin zorgt op een cruciaal moment voor de kapitaalsverhoging van Voice-Insight

 

De gepatenteerde Voice Query Language of VQL van Voice-Insight maakt spraakbesturing mogelijk voor veel gebruikte in-the-fieldsoftware. Zo verhoogt de toepassing de productiviteit van mobiele werkers. In sommige gevallen wordt de spraakbesturing geïntegreerd met sensoren zoals GPS, barcodelezers, Radio Frequency Identification (RFID) en digitale camera’s. Toen Voice-Insight nood had aan nieuwe financieringen zorgde Icafin voor de kapitaalsverhoging.

De zoektocht naar nieuwe financieringen

Voice-Insight, gevestigd in België, de VS en het VK, heeft partners in Europa, Noord-Amerika en Azië. De toepassingen van het bedrijf kunnen gebruikt worden voor logistiek management, geografische informatiesystemen, ERP-pakketten, onderhoud- en kwaliteitscontrole en navigatiesystemen. Voice-Insight zocht naar nieuwe middelen om zich verder commercieel te ontwikkelen en hun succes te kunnen verderzetten. Hiervoor huurden ze Icafin in, die voor een goede samenwerking zorgde en snel de juiste partners vond.

De deskundigheid van Icafin overtreft alle verwachtingen

Icafin realiseerde vlot de kapitaalsverhoging van Voice-Insight. Zo heeft het bedrijf de financiële middelen om internationaal uit te breiden. De CEO van Voice-Insight, Charles Kemper, kijkt positief terug op het project: “De samenwerking met Icafin begon op een cruciaal moment voor Voice-Insight: onze klanten konden met onze producten aan de slag en technisch en economisch stond alles op punt. Het was dus van groot belang voor Voice-Insight om nieuwe financieringen te vinden die ons zouden toelaten om te investeren in internationale groei en om successen uit het verleden te herhalen. De kwaliteit, deskundigheid en inzet van Icafin in deze samenwerking overtrof alle verwachtingen.”